cabine de dus sticla

cabine de dus din sticla securizata

Comanda acum usi de sticla pentru cabine de dus de la Casa Nord. Sisteme de calitate, montaj rapid si profesionist!

Pentru un design modern si elegant , alege usile de sticla pentru cabine de dus. Grosimea sticlei poate fi de 8 sau 10mm.Usile de sticla pot fi fixe, batante sau chiar glisante. Contacteaza-ne si putem gasi impreuna solutii pentru baia ta.  Alege dintr-o gama larga de modele de feronerie, alege sticla, transparenta, sablata, sau vopsita.

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

0
Clienti Multumiti!

Usi din sticla pentru cabine dus. Sistemele de cea mai inalta calitate dau durabilitate in timp proiectului. Echipele de montaj Casa Nord au experienta de peste 12 ani. De asemenea puteti comanda la Casa Nord si Tamplarie Pvc cu geam termopan, usi glisante cu rama de aluminiu sau pvc, solutii de umbrire. Contacteaza-ne telefonic sau pe adresa de e-mail.

MONTAJ SI GARANTIE

Realizam la comanda produse de calitate. Lucram profesionist, cu atentie stiind ca detaliile conteaza in astfel de lucrari. Sticla de inalta calitate cu finisaje premium, de asemenea si montajul este realizat de o echipa cu experienta de peste 12 ani in domeniu.  Contacteaza-ne pentru oferta. Dupa primirea ofertei trebuie sa virati un avans de 50% ,restul fiind platit cand primiti produsul. Montajul se realizeaza in maxim 10 zile lucratoare.