usi de sticla

usi din sticla securizata

COMANDA ACUM USI DIN STICLA PENTRU ACASA SAU PENTRU AFACEREA TA
Usile batante Casa Nord sunt realizate din materiale premium, fiind eficeinte atat pentru interior cat si pentru exterior, chiar si pentru zone cu trafic intens. Ele pot avea diferite forme, dimensini depinde de locul in care doriti s-o pozitionati. De asemenea sticla poate fi clara, colorata, serigrafiata , vopsita cu toc din lemn, aluminiu sau fara toc.

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Realizam la comanda diverse modele de usi din sticla. Lucram profesionist, cu atentie stiind ca detaliile conteaza in astfel de lucrari. Sticla de inalta calitate cu finisaje premium, de asemenea si montajul este realizat de o echipa cu experienta de peste 12 ani in domeniu.  Contacteaza-ne pentru oferta. In general usile se monteaza dupa ce au fost puse, gresia,parchetul si glafurile finalizate. Montajul se realizeaza in maxim 10 zile lucratoare.

Realizam la comanda diverse modele de usi. Lucram profesionist, cu atentie stiind ca detaliile conteaza in astfel de lucrari. Sticla de inalta calitate cu finisaje premium, de asemenea si montajul este realizat de o echipa cu experienta de peste 12 ani in domeniu.  Contacteaza-ne pentru oferta. In general usile se monteaza dupa ce au fost puse, gresia,parchetul si glafurile finalizate. Montajul se realizeaza in maxim 10 zile lucratoare. Comanda de la Casa Nord produse de calitate, Tamplarie Pvc cu geam termopan, Sticla securizata, jaluzele, pergole si glafuri. Montaj maxim 10 zile

casa nord