copertina banner

Copertine din sticla

PRODUCATOR DE COPERTINE DIN STICLA – MATERIALE SI MONTAJ DE CALITATE

 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Pentru un design spectaculos alege copertinele din sticla. Alege din diferite modele, culori, grosimi ale sticlei, combinate cu sistemele de prindere ale copertinei. Copertina de sticla te ajuta sa protejezi intrarea intr-o cladire, de ploaie, zapada, soare fiind de asemenea foarte rezistenta.

Copertinele de sticla sunt realizate din materiale premium otel, aluminiu, sticla fiind securizata. Fiecare element component al produsului finit este de calitate superioara, fiind foarte rezistente in timp. Produsul poate fi realizat in diferite modele, ne poti trimite o poza cu ce ti-ai dori si noi realizam proiectul. 

Casa Nord comercializeaza si monteaza Tamplarie pvc cu geam termopan, jaluzele, pergole,rulouri, sticla securizata si glafuri. Comanda si beneficiaza de produse premium si montaj de calitate. Contacteaza-ne telefonic sau pe e-mail.

 Masoara lungimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day nightmarchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri.