termopane rehau bucuresti

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Casa Nord inseamna o gama larga de servicii si produse premium. Ferestre Rehau, Usi de termopan, jaluzele, rulouri, plase de tantari, sticla securizata si glafuri. Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata si oferim montaje de calitate. Poti alege din gama noastra de termopane diferite profile, toate de o calitate certificata.

Daca iti doresti o izolatie termica cu 50% mai ridicata, izolatie fonica, design perfect si siguranta, profilele  Synego, Geneo si Brillant Design sunt optiuni perfecte pentru casa ta.

Pe langa Tamplarie PVC Rehau, fabrica noastra produce si geam termopan 4 anotimpuri, pentru o calitate premium!

De peste 15 ani,  oferim servicii de calitate finalizand peste 1000 de lucrari. Apeleaza cu incredere la CasaNord si lasa-ti proiectul in grija noastra.

Vezi proiectele noastre! – Click aici!

PROFILE REHAU 

Brillant design 70-80

Fie ca alegi sistemul de 70mm sau 80 de mm acest profil este perfect pentru noua ta casa sau pentru o renovare cu stil si beneficii.

Indiferent de vremea de afara, te poti bucura de linistea si stabilitatea termica a caminului tau. Gama vasta de culori si forme, gata sa satisfaca cerintele oricarui client.

GENEO

Alege cel mai bun sistem Rehau pentru ferestre cu geam termopan, cea mai buna calitate de pe piata. Profilul are 88mm adancime, creat prin tehnologia RAUFIPRO , un material compozit din fibra de sticla ce confera avantaje puternice. Sistem stabil si cele mai bune valori termice.

De ce GENEO? – Eficienta energetica, greutate redusa, pana la 40% dintr-un profil normal, complet armat. Fara armatura de otel, finisare high definition, 6 camere, posibililitate montare geam tripan, cea mai noua tehnologie.

SYNEGO

Alege o varianta eficienta pentru casa ta. In comparatie cu alte profile, synego asigura cu pana la 50% o mai buna eficienta termica. Investeste in noul sistem synego si scade-ti costurile pentru incalzirea locuintei.

De ce Synego:

Adancimea profilului de 80 mm, Grosimea sticlei de pana la  51 mm, se poate monta tripan. 7 camere in rama, 6 camere in canat pentru o izolare optima pentru un plus de izolare termica, zgomot redus. Cel mai bun nivel de izolare fonica, protectie antiefractie

EURO DESIGN 70

Profilul ofera cele mai bune conditi pentru constructii. Este acreditat cu standardele de calitate rehau. Daca doriti un sistem cu diversitate de culori, forme si economic, alegeti euro design 70.

EURO DESIGN 60

Daca doresti o solutie economica si performante termice medii alege acest profil. Comanda acum termopane ieftine. Cele mai bune preturi, cea mai buna calitate. Producator local, utilaje automate.