glafuri pvc

Glafuri pvc de interior

Comanda acum glafuri pvc de interior calitate si montaj premium!

Casa Nord comercializeaza glafuri pvc de interior, oferim produse si montaj de calitate! Glafurile sunt produse intr-o gama larga de culori: Alb, auriu, stejar, nuc, wenghe, mahon si gri antracit. De asemenea poti opta intre mai multe dimensiuni pentru latime: 15, 20, 25, 30, 35, 40mm – Grosimea fiind de 20m si lungimea pana la 6m.

0
Clienti Multumiti!

Glafurile de pvc dau eleganta ferestrelor tale. Echipele de montaj Casa Nord au experienta de peste 12 ani. De asemenea puteti comanda la Casa Nord si Tamplarie Pvc cu geam termopan, usi glisante cu rama de aluminiu sau pvc, solutii de umbrire. Contacteaza-ne telefonic sau pe adresa de e-mail.

MONTAJ SI GARANTIE

Realizam la comanda produse din sticla securizata. Lucram profesionist, cu atentie stiind ca detaliile conteaza in astfel de lucrari. Sticla de inalta calitate cu finisaje premium, de asemenea si montajul este realizat de o echipa cu experienta de peste 12 ani in domeniu.  Contacteaza-ne pentru oferta. Dupa primirea ofertei trebuie sa virati un avans de 50% ,restul fiind platit cand primiti produsul. Montajul se realizeaza in maxim 14 zile lucratoare.