jaluzele orizontale

JALUZELE ORIZONTALE DIN ALUMINIU

Jaluzele orizontale din aluminiu – solutia pentru eleganta si rezistenta.

Spre deosebire de clasicele jaluzele din plastic, cele din aluminiu au un design mai elegant, sunt mai rezistente si mai usor de intretinut. Produsul se preteaza perfect in biroul tau, dar pot fi folosite si in spatii destinate altor activitati.

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Comanda acum jaluzele orizontale din aluminiu. Alege o solutie economica pentru birouri, spatii comerciale sau chiar pentru casa ta. Controlul luminii este acum in mana ta. Jaluzelele se pot strange in sus si lasa in jos, putand in acelasi timp sa si inclinati lamelele.   

JALUZELE ORIZONTALE – CUM MASORI

Poti masura cu usurinta jaluzelele cu ajutorul unei rulete metalice. Masoara inaltimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Valoarea minima a unei comenzi este de   lei. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day night, marchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri.