pergolecopertine – marchize

Alege cele mai bune solutii de umbrire doar la Casanord – Copertine Marchize

beneficii

Producem, comercializam si montam marchize, pergole, copertine , rulouri de cea mai buna calitate. Bazeaza-te pe Casanord , bazeaza-te pe profesionisti. Copertinele sunt fabricate din materiale rezistente, odata montate nu trebuie sa iti mai faci probleme. Putem monta pergole atat la balconul tau cat si la cafenele, baruri sau alt tip de locatii, dandu-le un aer elegant. 

Alege dintr-o gama variata de modele si culori , imbunatateste aspectul spatiului si scade temperatura interioara. Casanord oferta solutii pentru casa ta. Specialistii nostri va vor oferi cea mai buna solutie pentru ati satisface dorintele. Contacteaza-ne si iti vom oferi toate informatiile.

CUM COMANZI copertine si marchize

Masoara lungimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day night, marchize .

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta.Oferim o gama larga de produse personalizate, trimite-ne dimensiunile si profita de cele mai bune oferte: Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri. 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%