rulouri romane

Roman Shades – Jaluzele Romane

Alege o varianta eleganta si rafinata pentu casa ta – Jaluzele Romane

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Da stil locuintei tale cu jaluzele romane. Cu un aspect simplu si totusi impresionant prin faldurile pe care le creeaza, roman shades ajuta la intregirea designului incaperii. Sistemele roman shades seactioneaza prin modul de pliere al faldurilor actionate cu ajutorul unui snur.

Jaluzelele romane sunt o alternativa la clasicele perdele si draperii, fiind realizate din aceleasi materiale. Solutia perfecta daca doresti intimiate si sa impiedici lumina soarelui si reflexiile surselor de lumina. Se pot monta pe perete sau pe tija metalica.

JALUZELE ROMANE – CUM MASORI

Poti masura cu usurinta jaluzelele cu ajutorul unei rulete metalice. Masoara inaltimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Valoarea minima a unei comenzi este de 1000 lei pentru a avea montajul inclus. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day night, marchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri.