jaluzele verticale

jaluzele verticale

Comanda acum jaluzele verticale pentru casa, spatii de birouri, spatii comerciale

Inlocuieste vechile draperii cu jaluzele verticale confectionate din materiale de calitate. Alege dintr-o gama larga de culori si modele pe care le poti imbina perfect cu designul interior al incaperii. Jaluzelele verticale sunt compuse din lamele textile de 127mm si o galerie de aluminiu (garnisa)montabila pe tavan, glaf sau pe perete. De asemenea fiecare lamela are o greutate pentru a o tine intinsa.

Intretinerea jaluzelelor verticale se face foarte usor, se pot aspira sau spala cu o laveta umeda. Este indicata decuplarea lamelelor de pe garnisa pentru o manevrabilitate mai usoara.

JALUZELE VERTICALE – CUM MASORI

Poti masura cu usurinta jaluzelele cu ajutorul unei rulete metalice. Masoara inaltimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Valoarea minima a unei comenzi este de   lei. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day night, marchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri. 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%