perdele si draperii

PERDELE SI DRAPERII

Comanda de la Casanord perdele si draperii pentru eleganta casei tale.

Alege dintr-o diversitate de modele si culori, perfecte pentru casa ta. Prezenta acestora in orice incapere ofera eleganta si stil. Asorteaza perdelele si draperiile cu designul spatiului tau. Protectie solara pana la 100%  si in acelasi timp intimitate.

Poti alege din multitudinea de modele si stiluri de perdele si draperii – Clasice, Moderne, Gama economica, pentru copii. In functie de buget poti alege materialul perfect pentru dorintele tale. Casanord ofera solutii ample pentru un stil vibrant de decorare a casei tale.

 CUM MASORI

Poti masura cu usurinta cu ajutorul unei rulete metalice. Masoara inaltimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Valoarea minima a unei comenzi pentru a beneficia de montaj gratuit este de 700 lei. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day night, marchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri. 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%