Pergole – solutii inteligente de umbrire

Distributie si montaj pergole calitate garantata

Pegolele reprezinta un sistem complex de umbrire pretabil pentru suprafete mai mari, terase cafenele, restaurante sau chiar pentru curtea ta. Acestea pot fi atat fixe cat si retractabile. Pentru pergolele retractabile, in functie de buget, puteti alege sa fie manuale sau automate. Daca iti doresti un design deosebit poti apela cu incredere la acest produs. Suprafata poate fi inchisa jur-imprejur cu sticla securizata. Pergola poate fi folosit la extinderea spatiului tau locativa, printr-un foisor, o veranda sau sa acoperiti o piscina, un jacuzzi. Ca si materiale puteti alege, aluminiu, lemn sau fier forjat pentru un aspect modern sau traditional. Comanda acum produsele CasaNord.

PERGOLE – CUM MASORI

Poti masura cu usurinta dimensiunile pergolei cu ajutorul unei rulete metalice. Masoara inaltimea,latimea , lungimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator rolete day night, marchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri. 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%