plase tantari

COMANDA ACUM SOLUTII ANTIINSECTE – PLASE TANTARI Plisse, PE BALAMALE SAU TIP RULOU

 

Producem plase tantari pe balamale, plisse sau tip rulou de cea mai buna calitate. Mentine daunatorii in afara locuintei tale. Alege solutiile noastre pentru a te putea bucura de aer cu ferestrele deschise.

Plasele contra insectelor se instaleaza foarte usor pe profile de pvc, aluminiu, lemn. Iti poti configura dimensiunile, culoare printr-un mail sau telefonic.

PLASE TANTARI TIP RULOU

Comanda acum plasa anti tantari tip rulou. Fiind foarte usor de manevrat este o solutie perfecta pentru spatiul tau. Materialul de calitate permite aerului sa treaca prin plasa, circuland si aerisind interiorul.Pe perioada sezonului rece nu este necesara demontarea acestora, fiind foarte usor sa le strangeti in caseta. Cele mai moderne modele de plase contra insectelor le poti comanda imediat.

plase tantari rulou

PLASE CONTRA INSECTELOR TIP PLISSE

 
Comanda acum plase tantari plisse pentru un design deosebit, potrivite pentru cladiri de birouri, rezidentiale sau spatii de ospitalitate. Produsul poate fi folosit pe ferestre, usi glisante, usi de termopan. Profita de o manevrabilitate foarte usoara cu plasele plisse. Acestea se strang in zig zag. De asemenea vizibilitatea din interior este foarte buna iar materialul respinge picaturile de ploaie.

plasa tantari plisse

PLASE ANTI INSECTE PE BALAMALE

Plasele pe balamale reprezinta modelul clasic. Poate fi folosita atat pe ferestre cat si pe usi. Produsul poate fi atasat si scos la fel de usor. Nu necesita prezenta unui specialist. Plasele pe balamale reprezinta cea mai simpla si mai accesibila financiar solutie impotriva insectelor. Sita este fabricata din fibra de sticla, cu ochiuri mici nelansand nicio insecta sa treaca.

plase insecte

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata si beneficiaza de produse din materiale de cea mai buna calitate!

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%