termopane gealan

Geamuri termopan Gealan

PRODUCATOR TERMOPANE IN BUCURESTI SI IN TARA

EXPERIENTA 15 ANI IN DOMENIU – PESTE 1000 DE PROIECTE FINALIZATE – PRODUSE SI MONTAJ DE CALITATE – FABRICA IN BUCURESTI

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Vrei geamuri termopan si montaj de calitate. Casa Nord este cea mai buna alegere. Cu peste 15 ani experienta am invatat sa satisfacem nevoile oricarui client reusind sa finalizam peste 1000 de proiecte in Bucuresti cat si in tara. Comanda geamuri termopan gealan , alege ceea ce ti se potriveste. Alege profilul Gealan S8000 de 5 si 6 camere.Comanda acum termopane de cea mai buna calitate.

  termopane gealan 5 camere termopan gealan 6 camere

PROFIL GEALAN S8000 

Termopane Gealan cu adancime de 74mm asigura o iyolatie termica si fonica foarte buna. Este foarte usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni ale tocului. Profilul are o stabilitate deosebita datorita armaturii groase din toc si cercevea. Montajul de calitate va este garantat de CasaNord. Comanda acum si beneficiaza de servicii si produse de calitate superioara. Fie ca vrei sa construiesti o casa noua sau vrei sa inlocuiesti vechile ferestre,  Casa Nord vine in ajutorul tau cu cele mai bune solutii.

Alege din profilele noastre Rehau, Gealan, Salamander si incepe-ti proiectul! Completeaza-ti comanda cu glafuri si plase de tantari.

CasaNord s-a specializat in domeniul tamplariei pvc cu geam termopan, realizand proiecte importante atat in tara cat si in strainatate.O echipa tanara, devotata, corecta, a reusit intr-un timp foarte scurt sa faca din europvc unul dintre cei mai importanti producatori de tamplarie pvc cu termopane.Am ales sa lucram cu produse fabricate din materiale de cea mai buna calitate, achizitionate de la firme consacrate.Rehau, Salamander, Gealan, Profilco Schuco, Roto, g-u, saint gobain sunt numai o parte dintre partenerii nostri.

La Casanord sunteti pe maini bune si sunteti consiliati de specialisti: la construirea unei case noi precum si in cazul renovarii – de la forma individuala, termoizolatie si fonoizolatie si pana la protectia antiefractie.