termopane salamander

PRODUCATOR TAMPLARIE PVC CU GEAM TERMOPAN SI USI DE TERMOPAN SALAMANDER

 EXPERIENTA DE PESTE 15 ANI РLUCRAM CU CELE MAI BUNE MATERIALE SALAMANDER РCALITATE GARANTATA
CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

casanord.ro – Termopane salamander

Casa Nord iti ofera o gama larga de produse pentru casa ta. Daca vrei cea mai buna calitate, noi suntem solutia. De la materia bruta la montaj, totul se face profesionist. Termopane Salamander sunt taiate cu ajutorul utilajelor automate, sticla de asemenea. Producator local, in Bucuresti. Comanda se monteaza in maxim 10 zile de la achitarea avansului. Alege dintr- o gama larga de profile pvc Salamander produsul care ti se potriveste. Trimite-ne o schita pentru un pret aproximativ iar daca oferta este buna pentru tine iti vom trimite o echipa sa masoare lucrarea.
 

termopane salamander

PROFIL PVC SALAMANDER BLUEVOLUTION 82

Noua generatie de profile Salamander 6 camere de izolare, adancime de 82mm. Izolare termica si fonica optima. Profilul se foloseste la  ferestre salamander cu deschidere simpla, basculante, oscilo-basculante, pivotante, usi simple, culisante si armonice.

PROFIL PVC  BLUEVOLUTION 73

Profilul Salamander cu 5 camere 73mm – izolatie fonica pana la 46decibeli si 2 garnituri de bataie. Asigura o foarte buna protectie fonica si termica. Profita de cea mai buna calitate, cel mai bun montaj.

PROFIL PVC STREAMLINE 76

Sistem Salamander streamline un design deosebit in pas cu ultimele tendinte. 5 sau 7 camere in rama cat si in cercevea. Asigura o inalta protectie fonica si termica, rezistand pana la 50 de ani. Suprafetele exceptional de compacte fac ca profilul sa nu fie doar foarte usor de intretinut, ofera si o durata de viata exceptionala.

  PROFIL PVC SALAMANDER BLUEVOLUTION 92
 
Sistem termopane salamander adancime constructiva de 92mm, cu 6 camere. Salamande Bluevolution 92 este un profil adecvat tuturor cerintelor dumneavoastra privind un design de fereasta foarte ambitios. Va recomandam profilele Salamander pentru o calitate de exceptie. Adauga si glafuri la comanda ta!