USI ARMONICE – STICLA SECURIZATA

Comanda acum usi armonice de la Casa Nord. Sisteme de calitate, montaj rapid si profesionist!

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Profita la maxim de spatiu si alege sa montezi usi armonice din sticla. Grosimea sticlei poate fi de 8,10 sau 12mm. Adauga volum incaperii, lasa lumina sa patrunda si da un design modern spatiului tau. Putem gasi impreuna solutii pentru orice fel de destinatie: Birouri, spatii comerciale sau casa ta.

0
Clienti Multumiti!

Usi armonice de sticla sunt perfecte pentru spatii restranse, atat publice cat si private. Sistemele de cea mai inalta calitate dau durabilitate in timp proiectului. Echipele de montaj Casa Nord au experienta de peste 12 ani. De asemenea puteti comanda la Casa Nord si Tamplarie Pvc cu geam termopan, usi glisante cu rama de aluminiu sau pvc, solutii de umbrire. Contacteaza-ne telefonic sau pe adresa de e-mail.

MONTAJ SI GARANTIE

Realizam la comanda diverse modele de usi. Lucram profesionist, cu atentie stiind ca detaliile conteaza in astfel de lucrari. Sticla de inalta calitate cu finisaje premium, de asemenea si montajul este realizat de o echipa cu experienta de peste 12 ani in domeniu.  Contacteaza-ne pentru oferta. In general usile se monteaza dupa ce au fost puse, gresia,parchetul si glafurile finalizate. Montajul se realizeaza in maxim 10 zile lucratoare.