ferestre si usi

ferestre si usi termopan

producator tamplarie pvc cu geam termopan

      La CasaNord gasesti ferestre si usi din pvc sau aluminiu de calitate superioara. Lucram cu cele mai bune materiale si echipe de montaj. Suntem pregatiti sa te consiliem pentru a alege cea mai buna solutie. Fiind o investitie pe termen lung recomandarea noastra este sa nu faci rabat la calitate, durata de viata a materialelor fiind foarte mare. Ferestrele si Usile de termopan au un rol important in designul, izolarea termica si fonica a casei tale. Casa nord produce atat tamplaria din pvc, aluminiu (Rehau, Salamander, Gealan, Profilco), Accesoriile PVC cat si geamul termopan ( Saint Gobain). Cere oferta, trimite-ne schita si iti vom comunica un pret estimativ. Echipa noastra se va prezenta pentru masuratorile finale. Comanda acum – Calitate garantata!

FERESTRE SI USI TERMOPAN REHAU – GEALAN – SALAMANDER 

Alege din gama noastra de profile exact ce ti se potriveste! Poti comanda ferestre si usi de calitate superioara la preturi avantajoase. Montaj de calitate in maxim 10 zile de la plasarea comenzii. Izolatia termica si cea fonica sunt elemente foarte importante pentru o usa sau fereastra din PVC. De aceea procesul de fabricare se face automat, astfel incat sa nu existe nicio pierdere in calitate!

Usile de balcon CasaNord sunt concepute pentru o siguranta si confort foarte bune.Profilele de calitate garantata, feroneria maco, sticla saint gobain sunt elemente care definesc o usa cu o izolatie termica si fonica de exceptie! Alege dintr-o varietate de modele, culori, tipuri -simple,duble,oscilobatante sau glisante. 

Ferestrele CasaNord se definesc printr-o calitate de exceptie fiind realizate din cele mai bune materiale de pe piata. Lucram cu parteneri ca: Rehau, Saint- Gobain, Slamander, Gealan, Profilco, Maco, branduri internationale cu o istorie bogata. Producem atat ramele cat si geamul termopan care completeaza fereastra. Bucura-te de izolatie fonica, termica, siguranta in acelasi timp! 

 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%