jaluzele aluminiuJALUZELE EXTERIOARE

Jaluzele exterioare din aluminiu – Produse si montaj de calitate!

Solutia perfecta pentru a controla lumina soarelui si a caldurii. Comanda acum cele mai profesionale produse de la CasaNord.

 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Fie ca se folosesc la locuinte sau la birouri, jaluzelele exterioare sunt un element mereu la moda si ajuta la protectia solara, contribuind in acelasi timp si la infrumusetarea designului. Jaluzele exterioare – pretul variaza in functie de model, dimensiuni si culoare. Pentru a primi o oferta ne puteti contacta telefonic sau pe adresa de e-mail. Lamelele jaluzelelor pot fi actionate atat manual cat si automat.

JALUZELE EXTERIOARE – CUM MASORI

Poti masura cu usurinta jaluzelele cu ajutorul unei rulete metalice. Masoara inaltimea si latimea si trimite-ne schita. La plasarea comenzii va trebui sa achiti 50% din valoarea comenzii urmand ca atunci cand primiti produsul sa achitati restul de 50%. Valoarea minima a unei comenzi este de 1000 lei pentru a beneficia de montaj gratuit. Comanda acum si beneficiaza de materiale si montaj premium. Casa nord producator termopane,  rolete day nightmarchize si copertine.

La Casanord gasesti solutii pentru casa ta. Solutii de umbrire, tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, glafuri. Lucram cu materiale de calitate si punem pret pe dorintele clientilor nostri.