Rulouri electrice - casa nord

Casa Nord inseamna o gama larga de servicii si produse premium. Rulouri electrice, ferestre Rehau, Usi de termopan, jaluzele, rulouri, plase de tantari, sticla securizata si glafuri. Lucram cu cele mai bune materiale de pe piata si oferim montaje de calitate. Comanda acum rulouri electrice!

Daca iti doresti o izolatie termica cu 50% mai ridicata, izolatie fonica, design perfect si siguranta, profilele  Synego, Geneo si Brillant Design sunt optiuni perfecte pentru casa ta.

De peste 15 ani,  oferim servicii de calitate finalizand peste 1000 de lucrari. Apeleaza cu incredere la CasaNord si lasa-ti proiectul in grija noastra.

 

CUM COMAND?

APASA BUTONUL CERE OFERTA

TRIMITE UN E-MAIL CU DIMENSIUNILE APROXIMATIVE ALE PROIECTULUI TAU

VEI PRIMI RASPUNS CU OFERTA 

DACA ACEASTA ESTE ACCEPTATA VA TREBUI SA ACHITATI 50% AVANS

O ECHIPA CASA NORD SE VA DEPLASA PENTRU MASURATORI FINALE

COMANDA SE DA IN LUCRU, IAR IN ZIUA MONTAJULUI TREBUIE SA ACHITI A DOUA RATA DE 50%

Rulouri Electrice din Aluminiu – O Soluție Modernă pentru Controlul Luminii și Intimității

Bucurați-vă de un control total asupra luminii și intimității în casa dvs. cu rulourile electrice din aluminiu de la Casa Nord. Rulourile electrice sunt o opțiune inovatoare și funcțională, oferindu-vă confort și siguranță la un singur clic de buton.

Caracteristici Cheie:

  • Elegant și Modern: Rulourile electrice din aluminiu adaugă un aer contemporan oricărui decor interior.
  • Control la Distanță: Ajustați nivelul de lumină și intimitatea fără a vă ridica de pe canapea. Cu un simplu click, rulourile se ridică sau se coboară.
  • Eficiență Energetică: Rulourile asigură o izolare termică excelentă, reducând astfel costurile cu încălzirea și răcirea.
  • Protecție Solară: Blochează razele solare dăunătoare și protejează mobilierul de decolorare.
  • Durabilitate: Fabricate din aluminiu de înaltă calitate, rulourile noastre sunt concepute pentru a rezista în timp.

De ce să alegeți rulourile electrice de la Casa Nord?

La Casa Nord, ne dedicăm aducerii calității și confortului în casele dvs. Prin achiziționarea rulourilor electrice din aluminiu, beneficiați de o soluție modernă pentru controlul luminii și intimității, într-un mod care este optimizat pentru viața dvs. agitată.

Vezi oferta noastra de ferestre si usi din pvc